Verzekeringen

Verzekeringen voor de Transport branche, MKB & ZZP, Particulier

Wij bieden een totaalpakket aan verzekeringen. Van oudsher sluiten wij verzekeringen af voor de transportbranche. Hierbij kunt u denken aan dekkingen voor uw auto, dekkingen voor uw lading maar ook aansprakelijkheidsverzekeringen, CTA Container/ Trailer aansprakelijkheid en meer. Tegenwoordig verzekeren wij vrijwel iedere branche. Hierbij kunt u denken aan aansprakelijkheidsverzekeringen,

verzekeringen voor ziekteverzuim voor uw personeel, etc. Daarbij richten we ons met name op het MKB en op de ZZP. Maar ook voor particulieren zijn wij de intermediair. Of het nu gaat om inboedelverzekeringen, (doorlopende) reis- en annuleringsverzekeringen. Bij Riva Verzekeringen en Administraties bent u veilig verzekert bij een van de grote verzekeringsmaatschappijen met een gunstige premie. Kijk snel verder welke verzekering voor u interessant is.

Transportverzekeringen

“Wilt u ook goed verzekerd onderweg?” U kunt bij ons terecht voor alle verzekeringen die te maken hebben met transport of koeriersdiensten.

Bedrijfsverzekeringen

Kleine of grote ondernemer de risico’s die u loopt kunt u bij ons verzekeren!

Particuliere Verzekeringen

Wij bieden u het woonpakket aan met stapelkorting! U kunt ook bij ons terecht voor fiets-, recreatie-, zorg-, autoverzekeringen en meer.

Wij verzekeren u altijd bij één van onze vertrouwde partners

Uw Verzekeringen en Boekhouding in Begrijpelijke Taal